donderdag 31 mei 2018

Over de grens...

Donderdag  31 mei
Zeven uur en weg zijn we👍 na eerst nog een ontbijt in hotel Denov🤪en dan en route vers la frontière de Tadzhikistan👋 Gisteren nog met Erwan alle medicatie op een rijtje gezet, want er is ook een lijst met verboden producten. Op veilig gespeeld en ook van het thuisfront (Nora)  vannacht bevestiging gekregen en alle bijsluiters ontvangen. Waw, een geruststelling om. En dan de grenscontroles,... blijkt  er geen probleem te zijn, de stempels zijn zo gezet en 45 minuten later rijden we op Tadzjieks grondgebied. Welcome to Tadzhikistan 🙋‍♂️!
Na 50 km stoppen we om te lunchen onder de bomen,... was maar een gedacht die bomen. Op dit oud industrieterrein laat de conciërge ons binnen om te eten en te rusten! Straks rijden we nog een eind.
Rond halfvijf iedereen uitgerust, en klaar voor de laatste 60 km, het eerste uur fietsen in nog steeds warm weer, maar een prima weg deze M41, maar na een uurtje fietsen wordt het lekker om verder te fietsen over deze weg! rond 20h komen we aan in het Hostel, waar Nathalie & Erwan een maand geleden al gelogeerd hebben, en vooraleer we onze tassen van de fietsen hebben gehaald, staat er al thee op tafel, en ook al een grote schotel voortreffelijke PLOV!

Geen opmerkingen:

SAIGON

Ho Chi Minh Het was nog een mooie laatste rit via kanalen naar Saigon, de laatste kilometers langs een achterpoortje binnengereden, een gro...